Topprepskurs – 200921 -15.00 – MC1


Datum/Tid
21/09/2020 - 23/09/2020
15:00 - 18:00

Plats
Malmö Klätterklubb


Beskrivning

Denna topprepskurs är uppdelad i två tillfällen om tre timmar per tillfälle, och går igenom grundläggande klätterteknik, säkring, utrustning, knutar, samt lite om grepp och uppvärmning. Efter godkänt resultat på avslutad kurs får deltagaren grönt kort. I priset ingår medlemskap i Malmö Klätterklubb och fri träning för ett kvartal (om du redan har en gällande träningsavgift på MKK bokas alternativet ”exkl träningsavgift” nedan).

Dag 1: 21/9 kl 1500-1800

Dag 2: 23/9 kl 1500-1800

Tänk på att komma 5 min innan kursstart för att hinna byta om.

Lägsta ålder för att delta på kursen är 13 år. Vi instruktörer kommer att göra en bedömning på mental mognad hos deltagaren. Om vi anser att deltagaren inte är mogen för att få godkänt på kursen kommer tyvärr inte kunna ge ut ett grönt kort vid det tillfället.

Anmälan innebär även accept att MKK hanterar personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
För mer information se http://xn--malmkltterklubb-5kb71a.se/om-oss/personuppgiftshantering/

 

Avanmälan med full återbetalning av kursavgift skall ske senast 14 dagar innan kursstart. Uteblivet deltagande ger ingen återbetalning av kursavgift.Bokning

Om du inte har ett konto hos MKK redan skapas ett automatiskt när du skickar din bokning. Dina inloggningsuppgifter skickas till den mailadress du anger och du kan sedan logga in för att hantera dina bokningar.

Om du redan har ett konto, var vänlig logga in först innan du bokar biljetter.

Alla uppgifter hanteras i enlighet med personuppgiftslagen och kommer aldrig att föras vidare.

Betalningar via Paypal hanteras helt av Paypal. Ingen på MKK har tillgång till kortnummer eller relaterad information. Vi ser om ni har betalat eller inte, inget annat.


Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

Bokningen är stängd. Datum för sista bokning innan eventet har passerats. (om detta händer med lång tid kvar till eventet skriv ett mail till kontakt@climbing.nu)