Fixardag och grillning på klubben

Kära medlemmar!

Som ni vet är Malmö Klätterklubb en ideell förening, vilket innebär att allt som händer på klubben arrangeras och görs av medlemmar på deras fritid, och ofta är det samma lilla grupp medlemmar som drar i saker. Vi har nu lite saker som skulle behöva göras på klubben och behöver därför just DIN hjälp.

Vi behöver bland annat tvätta en del grepp, och städa ordentligt bakom väggen, m.m. Om vi är 3 pers som tar tag i detta kommer det förmodligen att ta flera heldagar. Är vi 10 som hjälper till kan vi vara klara betydligt snabbare. Är vi 30 som hjälper till kanske det går på ett nafs! Kom och hjälp till så att vi blir klara snabbare och så att det inte blir ett par ensamma medlemmar som måste slita med allt själva! Du måste inte vara där hela dagen, du måste inte ens vara där länge! Om du så bara flyttar på en hink så är det en hink mindre som behöver flyttas! (Men ju mer du kan hjälpa till med desto bättre så klart!) Så kom och dra ett strå till stacken, och ta med dig alla dina klätterkompisar!

När allt är fixat kommer det att bli grillning utanför klubben. Vi bjuder på korv till alla som är med och hjälper till under dagen. Anmäl ditt deltagande i facebook-eventet i länken så att vi vet hur mycket korv som kommer att behövas. Meddela oss också om du är vegetarian och vill käka nåt annat än korv. Det går också bra att anmäla sig till mig via email till sami at musiker punkt nu.

https://www.facebook.com/events/397984180392584/

Väl mött!

/Sami