Var med o påverka nya boulderbygget!

DSC_0741

Så som det hela ser ut nu med väggbygget så är den gamla bouldergrotta ett borttagen och en ny håller på att byggas.

Det behövs nu folk som kan tycka till om hur själva klättringen ska se ut i den nya bouldergrottan. Nedan följer lite (lagom slumpartade) mått som är högst ungefärliga men ändå gällande för nu. Detta innebär alltså att detaljskiss inte är nödvändigt utan det är grundiden som är intressant.

Övre plan:
ca 6m breden brant del (52isch grader) mot yttervägg
två 4.3m långa sidoväggar
Nedre plan:
två ca 6m långa väggar på sidorna. (yttervägg och fotbollsplan)
Emil Rylander håller i i planering och utformning, han behöver input på hur det skall se ut (snart behövs också personer som hjälpe till att sätta upp alla skivor för klätterytor)
Just nu är idén att på övre plan bygga väggar i liknande vinkel som fanns i den nu rivna grottan (10-20 grader nånstans) på sidorväggarna, och innerst blir då en brant vägg (liknande moonväggen men bredare (?) och går då att använda liknande som Moonväggen men med andra grepptyper.På nedre plan är utformningen fortfarande osäker, här ska ju även få plats med en gång mellan ingång och resten av lokal, någon form av förvaring hade inte heller varit fel att ha här. Klubben har fått bidrag för detta bygget för att vi skall underlätta för juniorernas klättring, detta skall också vägas in i utformningen av väggarna på nedre plan.
Diskussion och förslag på utformning hålls på klubbens facebook sida, alla  idéer och förslag är välkomna!