Resultat från välgörenhetseventet

raddabarnenI lördags gick vårt Öppet hus/välgörenhetsevent av stapeln, och jag kan glatt avslöja att resultatet blev en gåva till Rädda Barnen på 2300 kr!

Ett stort tack till alla som var med och planerade eventet, och tack till alla som var med och säkrade och hjälpte till på eventet! Ni är bäst! Sist men inte minst: ett stort tack till alla som kom och prova på klättring hos oss i lördags! 100% av pengarna vi fick in från er gick raka vägen till Rädda Barnens verksamhet.

Om ni inte hade möjlighet att komma och prova på i lördags behöver ni inte misströsta. Vårt nästa ordinarie prova på-tillfälle kommer att äga rum söndagen den 1 maj kl. 15.00-17.00. Som vanligt krävs föranmälan, och boka plats kan man göra på den här sidan. Välkomna!

/Sami, sekreterare

Prova på klättring för välgörenhet!

På lördag 9 april kl. 13.00-19.00 kommer vi att ha Öppet Hus på Malmö Klätterklubb och samtidigt samla in pengar till välgörande ändamål. Det kommer att finnas möjlighet att prova på klättring både på våra höga repväggar och på våra lägre boulderväggar i utbyte mot en liten donation på 40 kr till Rädda Barnen. Vill man prova på behöver man ta med ett par rena inneskor, allt annat tillhandahåller vi på klubben.
Vi kommer också att ha klättrare på plats som kan svara på frågor man kan tänkas ha om Malmö Klätterklubb, medlemskap, om klättring i allmänhet och annat.
100% av alla intäkter från dagen går oavkortat raka vägen till Rädda Barnen, så kom och prova på klättring för en god sak!

Tänk på att klättring alltid innebär vissa risker. Läs våra hallregler och säkerhetsinformation innan ni kommer för att minska risken för olyckor. Det är också en bra ide att lämna ringar och halsband hemma.

Man kan också, om man vill, meddela att man tänker komma via vårt facebookevent här:

https://www.facebook.com/events/1116227805076639/

Varmt välkomna!

Ny butik för tröjor och annat!

Nu har vi en butik där ni kan beställa klubbtröjor, väskor, muggar och annat!

Ni hittar butiken här, eller som en flik under ”bokning” i menyn ovanför (öppnas i ett nytt fönster). Butiken är egentligen inte klubbens, utan skapad hos ett företag som heter Spreadshirt, som också trycker varorna. Detta har många fördelar:

  • klubben behöver inte beställa 50 likadana tröjor åt gången och ligga ute med massor av pengar,
  • ni kan beställa en pryl eller flera precis när ni vill, och få dem hemskickade inom en vecka eller två
  • ni kan välja mellan många olika prylar i många olika färger och få precis en sån ni vill ha!

Så nu är det bara att shoppa loss! 🙂

Snart årsmöte, valberedningen söker intresserade till styrelsen!

Nästa årsmöte är den 13 mars, kallelse kommer inom kort.

Vid årsmötet väljer vi vilka som skall leda klubben kommande året och vi söker nu engagerade, idérika medlemmar som älskar klättring, till 2016 års styrelse.

Om du känner att detta skulle kunna vara något för dig, skicka då en kort presentation av dig själv och varför du skulle vilja sitta i styrelsen samt om du har haft några tidigare förtroendeuppdrag. Ange även vilken post i styrelsen du skulle vilja vara intresserad av. De som skall väljas är Ordförande, Ledamöter och suppleanter.

Skicka din intresseanmälan till:

benjamin.p@telia.com

eller

roger_jonsson_ci@hotmail.com

senast den 21 februari.

Nya rep idag

Alla rep är utbytta till nya.

OBS de nya repen är hala, man måste hålla emot mer framförallt vid firning.

Tag det försiktigt i början!